Veilig werken met kinderen.
Winkelwagen

BHV Kinderopvang

Incase heeft voor de kinderopvang* een unieke training.

Vanaf 2004 bieden wij een cursus die zo op maat en combineerd is, dat het alle informatie en lesstof bevat die op volwassen én kinderen van toepassing is.

Het begint met uitgebalanceerde lesstof. Digitale training die door meerdere instanties en zelfs internationaal (Europa) is erkend. We sturen je graag onze demo van de e-learning BHV Kinderopvang in samenwerking en goedgekeurd door het Rode Kruis. 

De training is zo samengesteld, dat het twee erkende diploma's opleverd; BHV Kinderopvang én Eerste hulp aan baby's en kinderen van het Rode Kruis. Zo voldoet onze training handig aan de IKK eis.

De ministeriele regeling sluit voor de kwalificatie-eis ‘erkend kinder-EHBO certificaat’ aan bij de geldende eisen voor gastouderopvang. De lijst met aanbieders en certificerende instanties vind je hier. De inzet van de medewerker met een erkend kinder-EHBO certificaat geldt per 1 januari 2018.

Selectie van onze instructeurs vergt een uitgebreid traject. Aantoonbare diploma's, een VOG, ervaring met het hebben van of werken met kinderen, ons eigen inwerktraject en periodieke bijscholing en visitaties van lessen. Instructeurs draaien soms een dagje mee op een kinderdagverblijf of BSO. Wat is er fijner dan een instructeur die de taal spreekt die we in de kinderopvang ook gebruiken, en die weet wat horizonaal of verticaal of het vier ogen principe is en noem maar op.  

* Met Kinderopvang bedoelen wij iedereen die met kinderen werkt en verantwoordelijk is voor jonge kinderen tot jong volwassen; Kinderopvang, BSO, TSO, PSZ, PO, BO, Gastouders & ouders maar ook scouting & sportverenigingen)