Incase Logo light

EHBO op school.

Een kind valt of wordt onwel. Een diepe snijwond. Tijdens deze training leert de cursist om eerste hulp te verlenen, te reanimeren bij kinderen en wat te doen bij veel voorkomende ongelukken.

Over de training.

E-learning.

Alle theorie komt langs via filmpjes en tekst. En de cursist gaat zelf actief aan de slag. Met interactieve animaties en video’s die de praktijk simuleren.

Praktijksessie.

Tijdens de praktijksessie is het tijd voor verdieping en heel veel oefenen.

Ervaringen van cursisten.

"Goede online theorie en een goede praktijkles die de werkelijkheid en echte situaties benadrukt. Fijne nieuwe ABCDE-methode, alles was zeer actueel."

— M. Schouten

"Mooie duidelijke theorie, fijne en goede instructeur. Hij gaf veel ruimte om te oefenen. Top!"

— Maartje van Donselaar

"Erg veel van geleerd, een goede aanvulling op de EHBO bij volwassenen"

— Lisette

Wat het oplevert.

Erkend Livis certificaat.

Livis logo

Na het succesvol afronden van de training EHBO op school, ontvangt de cursist een erkend Livis-certificaat. Deze is geldig voor een periode van 2 jaar.

Livis is de zusteronderneming van Incase.

IKK gecertificeerd

Onze kinderopvangtrainingen voldoen hiermee aan de eisen van de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK), inzake het met goed gevolg afgesloten onderricht dat in elk geval het verlenen van eerst hulp aan kinderen omvat. 

Soepel verloop van het certificeringstraject.

AFAS-koppeling.

Door de AFAS-koppeling met jullie personeelssysteem hebben we altijd een actueel overzicht van jullie personeelsbestand.

Planportaal.

Ons planportaal geeft overzicht in de voortgang van de cursist. Hier krijg je onder andere inzicht in de certificatie, voortgang van trainingen en mutaties.

Incompany.

Onze trainingen sluiten zo dicht mogelijk aan bij dagelijkse situaties. Dit doen we, onder andere met levensechte oefeningen op jullie eigen locatie of daar dichtbij.

Vast contactpersoon.

Elke organisatie krijgt een planner als vast contactpersoon. Hierdoor is er een aanspreekpunt voor al je vragen over zowel de planning als het certificeringstraject.

Start vandaag.

Interesse in onze trainingen, planning & service of methode?
Neem contact met ons op; we denken graag mee!

030 66 22 686 | zakelijk@incase.nl

Incase_contact (1)

Trainingen