Incase Logo light

Planning & Service.

Met onze op maat gemaakte service verloopt het certificeringstraject moeiteloos en soepel. We zorgen ervoor dat iedere (pedagogisch) medewerker gecertificeerd blijft.

Soepel verloop van het certificeringstraject.

AFAS-koppeling.

Door de AFAS-koppeling met jullie personeelssysteem hebben we altijd een actueel overzicht van jullie personeelsbestand. Hierdoor weten we precies welke medewerkers gecertificeerd zijn en wanneer certificaten verlopen.

Planportaal.

Ons planportaal geeft overzicht in de voortgang van de cursist. Hier krijg je onder andere inzicht in de certificatie, voortgang van trainingen en mutaties. Als HR-manager of leidinggevende heb je toegang tot ons planportaal en daarmee altijd de controle en het benodigde inzicht.

Incompany.

Onze trainingen sluiten zo dicht mogelijk aan bij dagelijkse situaties. Dit doen we, onder andere met levensechte oefeningen op jullie eigen locatie of daar dichtbij. Door samen te trainen met de ervaren en minder ervaren collega's, bootsen we de dagelijkse werksituatie na.

Vast contactpersoon.

Elke organisatie krijgt een planner als vast contactpersoon. Hierdoor is er een aanspreekpunt voor al je vragen over zowel de planning als het certificeringstraject. We ondersteunen, zijn oplossingsgericht en reageren snel. Onze planners zijn er voor onze klanten en gaan net dat stapje verder om alles tot in de puntjes te verzorgen.

De voordelen.

Start vandaag.

Interesse in onze trainingen, planning & service of methode?
Neem contact met ons op; we denken graag mee!

030 66 22 686 | zakelijk@incase.nl

Incase_contact (1)

Trainingen