Incase Logo light

EHBO bij volwassenen.

Iemand wordt onwel en valt, heeft wellicht een diepe snijwond. Deze training leert de cursist om eerste hulp te verlenen, te reanimeren bij volwassenen en wat te doen bij veel voorkomende ongelukken.

Over de training.

E-learning.

Alle theorie komt langs via filmpjes en tekst. En de cursist gaat zelf actief aan de slag. Met interactieve animaties en video’s die de praktijk simuleren.

Praktijksessie.

Tijdens de praktijksessie is het tijd voor verdieping en heel veel oefenen.

Ervaringen van cursisten.

"Heel leerzaam en fijn om in de groep te oefenen tijdens de praktijksessie."

— Geke

"Prettig en duidelijk!"

— Jan-Peter Peelen

"Heel goed!"

— Jan van den Hoogen

Wat het oplevert.

Erkend Livis certificaat.

IKK outline
Livis logo

Na het succesvol afronden van de training EHBO bij volwassenen, ontvangt de cursist een erkend Livis-certificaat. Deze is geldig voor een periode van 2 jaar.

Livis is de zusteronderneming van Incase.

IKK gecertificeerd

Onze kinderopvangtrainingen voldoen hiermee aan de eisen van de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK), inzake het met goed gevolg afgesloten onderricht dat in elk geval het verlenen van eerst hulp aan kinderen omvat. 

Soepel verloop van het certificeringstraject.

AFAS-koppeling.

Door de AFAS-koppeling met jullie personeelssysteem hebben we altijd een actueel overzicht van jullie personeelsbestand.

Planportaal.

Ons planportaal geeft overzicht in de voortgang van de cursist. Hier krijg je onder andere inzicht in de certificatie, voortgang van trainingen en mutaties.

Incompany.

Onze trainingen sluiten zo dicht mogelijk aan bij dagelijkse situaties. Dit doen we, onder andere met levensechte oefeningen op jullie eigen locatie of daar dichtbij.

Vast contactpersoon.

Elke organisatie krijgt een planner als vast contactpersoon. Hierdoor is er een aanspreekpunt voor al je vragen over zowel de planning als het certificeringstraject.

Start vandaag.

Interesse in onze trainingen, planning & service of methode?
Neem contact met ons op; we denken graag mee!

030 66 22 686 | zakelijk@incase.nl

Incase_contact (1)

Trainingen