Incase Logo light

Veilig werken.

Kantoor.

Veilig werken op kantoor vraagt om specialistische kennis en vaardigheden. In onze trainingen besteden we extra aandacht aan leiderschap. En we nemen het certificeringstraject uit handen. Zo zorgen we dat de grootste én kleinste organisaties in Nederland gecertificeerde BHV’ers hebben en houden.

Busy handsome millennial european man manager typing at computer at workplace in modern office interior, copy space. Business, finance planning, data analysis, developing in company and project work

Leren door doen.

Met onze methode leren cursisten om zelfverzekerd te handelen bij ongelukken en noodsituaties. De levensechte scenario’s gaan allemaal over kantoorsituaties. We zetten iedereen in de actiestand. Zowel online als in de praktijk door te doen. 

BHV- en EHBO-trainingen op maat.

Maatwerk

Al onze trainingen zijn doelgroep specifiek en speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang, scholen en kantoren. Scenario’s, teksten en beeldmateriaal zijn afgestemd op de dagelijkse situatie van onze cursisten.

Methode

Onze eigen methode vormt de kern. Met een vaste structuur, de kracht van herhaling en aandacht voor de eigen werkomgeving. Zo zorgen we voor zelfverzekerde cursisten die precies weten wat ze moeten doen in noodsituaties.

Veiligheidsadvies

We checken altijd of onze cursussen voldoen aan de protocollen van jouw organisatie. Onze veiligheidskundige laat desgewenst weten of er een module moet worden toegevoegd of aangepast.

Soepel verloop van het certificeringstraject.

AFAS-koppeling.

Door de AFAS-koppeling met jullie personeelssysteem hebben we altijd een actueel overzicht van jullie personeelsbestand.

Planportaal.

Ons planportaal geeft overzicht in de voortgang van de cursist. Hier krijg je onder andere inzicht in de certificatie, voortgang van trainingen en mutaties.

Incompany.

Onze trainingen sluiten zo dicht mogelijk aan bij dagelijkse situaties. Dit doen we, onder andere met levensechte oefeningen op jullie eigen locatie of daar dichtbij.

Vast contactpersoon.

Elke organisatie krijgt een planner als vast contactpersoon. Hierdoor is er een aanspreekpunt voor al je vragen over zowel de planning als het certificeringstraject.

Veilig werken.

Bij Incase weten we wat er nodig is om veilig te werken met kinderen. Wij zijn de specialist in BHV-Kinderopvang en EHBO bij baby’s, kinderen en volwassenen. Sinds een aantal jaar ontwikkelen we ons onderwijs zelf. De belangrijkste voordelen?

Trainingen