Incase Logo light

Over Incase.

Incase ontwikkelt, organiseert en geeft veiligheidstrainingen en blended trainingen voor iedereen die werkt met baby’s, kinderen of volwassenen. De roots van onze organisatie liggen bij het ontwikkelen van EHBO bij baby’s en kinderen. Dat doen we al sinds 1998. We trainen essentiële vaardigheden die levens kunnen redden.

Dit zijn wij.

Ik ben er trots op dat we sinds 1998 besloten hebben om ons bezig te houden met het (aan)leren van essentiële vaardigheden die levens kunnen redden.

Bij Incase zijn we ons bewust van de maatschappelijk rol die ons bedrijf inneemt. We ontwikkelen ons onderwijs volgens de ABCDE-methode; een methode die ook gebruikt wordt door hulpdiensten zoals de brandweer en de ambulance. Hiermee sluit wat onze cursisten leren optimaal aan bij de dagelijkse praktijk en verbetert de informatie-overdracht bij een noodgeval. Dit optimaliseert de communicatie en redt levens.

Zelf kreeg ik in 2022 een hartinfarct met atypische symptomen. Door adequaat handelen, ook niet in het minst van de hulpdiensten, werd mijn eigen leven gered. Vandaag sta ik hier. Met een team om trots op te zijn. Wij zijn en werken met mensen die om mensen geven. We trainen essentiële vaardigheden die levens kunnen redden. Al 25 jaar. Voor jong & oud.

Zo werken we.

Maatschappelijk.

We dragen organisaties die iets betekenen in het leven van kinderen een warm hart toe. Daarom werken we bij Incase samen met IT4-kids. Zij zetten zich in voor kinderen die leven onder de inkomensgrens. Ook ondersteunen we de Cliniclowns en hun belangrijke werk voor zieke kinderen.

Duurzaam.

Wij streven ernaar om onze ecologische impact zo beperkt mogelijk te houden. Dit realiseren we onder andere door te investeren in online lesmethoden en het digitaliseren van onze processen. Bovendien maken we gebruik van milieuvriendelijke materialen in onze praktijktrainingen.

Start vandaag.

Interesse in onze trainingen, planning & service of methode?
Neem contact met ons op; we denken graag mee!

030 66 22 686 | zakelijk@incase.nl

Incase_contact (1)

Trainingen