Incase Logo light

Veelgestelde vragen.

Vind hier snel jouw antwoord op de meeste gestelde vragen over onze e-learning en de praktijktraningen(en).

Algemene informatie.

Ben je niet gecertificeerd, dan start je met de e-learning. Deze rond je af met een bewijs van deelname. Dit is je toegangsbewijs voor de praktijksessie. Wanneer je competent bent bevonden door de trainer aan het eind van de praktijksessie, ontvang je je certificaat binnen enkele werkdagen. 

Ben je wel gecertificeerd, dan word je één jaar na het behalen van je praktijksessie ingeschreven voor de e-learning. Maximaal twee jaar later krijg je weer een uitnodiging voor de praktijksessie. De inschrijving voor de e-learning en de praktijksessie wordt voor je verzorgd. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Zijn er vragen over je certificering, dan kun je terecht bij de HR-medewerker of contactpersoon binnen jouw organisatie.    

De afgiftedatum op het certificaat is leidend voor je certificering. De data op het bewijs van deelname bij afronding van de e-learning, heeft alleen betrekking op de geldigheid van jouw e-learning. Deze moet geldig zijn als je naar de praktijksessie gaat.

E-learning.

Je kan de e-learning volgen op een desktop, laptop of tablet. Als browser gebruik je Google Chrome. Deze browser is gratis te downloaden:
https://www.google.com/intl/nl_nl/chrome/ 

Door op de link te klikken in de uitnodigingsmail die je hebt ontvangen van Incase. 

Heb je geen voorleesstem bij de e-learning? Dan kun je de volgende stappen ondernemen:
– Controleer of het volume aan staat.
– Controleer of je geluidssysteem is aangesloten op je computer en voorzien is van stroom.
– Gebruik je een koptelefoon? Kijk dan of deze goed is ingeplugd en of er geen breuk zit in het snoer. 

Start je computer opnieuw op. Ga via Google Chrome naar de uitnodiging met de link van de e-learning. Klik op deze link en je kunt verder gaan. 

De gelezen theorie wordt per pagina opgeslagen. Maar let op: als je halverwege een toets uitlogt, moet je de volgende keer de toets opnieuw maken. Let op: als je de e-learning in een beveiligde werkomgeving maakt, kan het zijn dat je voortgang niet wordt opgeslagen.

Nee. Als je de e-learning hebt behaald, ontvang je een bewijs van deelname. Dit is je toegangsbewijs voor de praktijksessie.  

Wanneer de e-learning is afgerond, ontvang je binnen enkele minuten (tot maximaal twee uur) het bewijs van deelname in je mail.

1 jaar! In dit jaar moet zijn deelgenomen aan de praktijksessie.  

Binnen 2 dagen na inschrijving voor de e-learning kan kosteloos worden uitgeschreven. 

 

Praktijksessie.

Gemiste sessies moeten worden ingehaald vóór de verloopdatum van het certificaat en het verlopen van de e-learning.  

Geef aan je leidinggevende door dat je ziek bent. Diegene kan jou ziekmelden bij Incase via planning@incase.nl of per telefoon:  030 6688686. Beterschap! 

Dankzij de e-learning is je certificaat vanaf de laatste praktijkdatum, niet één maar twee jaar geldig. Na een praktijksessie kun je een jaar later weer starten met de e-learning. Maximaal twee jaar later ga je weer naar een praktijksessie. Incase houdt je hiervan op de hoogte. 

Je e-learning afronden en deelnemen aan de praktijktraining. Wanneer je de e-learning hebt behaald, kun je deelnemen aan de praktijktraining. 

Je ontvangt je certificaat via de mail.

De trainingen BHV kinderopvang en EHBO bij baby’s en kinderen voldoen aan de wet IKK. Na afronding van deze trainingen ontvang je een erkend Livis-certificaat. Livis is de zusteronderneming van Incase en het certificaat is erkend door de overheid. 

Je kunt de juiste gegevens doorgeven bij jouw HR-medewerker of contactpersoon binnen de organisatie en deze persoon geeft dit door aan Incase.

Je kunt het juiste e-mailadres doorgeven aan je HR-medewerker, zodat zij dit kunnen doorgeven aan planning@incase.nl. Doe dit zo snel mogelijk, want alle communicatie over de trainingen gaat via het e-mailadres dat bij ons bekend is. 

 

Start vandaag.

Interesse in onze trainingen, planning & service of methode?
Neem contact met ons op; we denken graag mee!

030 66 22 686 | zakelijk@incase.nl

Incase_contact (1)