Incase Logo light

Methode.

Bij Incase maken we BHV- en EHBO-trainingen, die voldoen aan de nieuwste wettelijke richtlijnen. Onze effectieve aanpak zorgt voor vernieuwend en interactief onderwijs.

Onze methode.

ABCDE-methode.

Al onze trainingen worden gegeven volgens de ABCDE-methode. Dit is een gestructureerde aanpak die helpt om zelfverzekerd te handelen bij ongevallen en noodsituaties. Het sluit aan bij de methode die professionele hulpverleners gebruiken.

Blended learning.

Onze trainingen volgen het blended learning principe. Hierbij staan diverse leermethoden centraal, zodat cursisten de stof beter begrijpen en kunnen toepassen. De trainingen combineren e-learning met praktijksessies om een optimale leerervaring te bieden.

Kijkje in een fictieve organisatie.

Onze scenariotrainingen bieden de cursist de mogelijkheid om een (virtueel) kijkje te nemen in een fictieve organisatie. Hierdoor worden de oefeningen makkelijker herkenbaar in de realiteit.

Modulair leren.

We bieden de optie om aanvullende modules aan de training toe te voegen. Deze modules zijn gericht op specifieke onderwerpen. We kijken samen of deze modules waardevol kunnen zijn voor jouw bedrijf.

BHV- en EHBO-trainingen op maat.

Maatwerk

Al onze trainingen zijn doelgroep specifiek en speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang, scholen en kantoren. Scenario’s, teksten en beeldmateriaal zijn afgestemd op de dagelijkse situatie van onze cursisten.

Methode

Onze eigen methode vormt de kern. Met een vaste structuur, de kracht van herhaling en aandacht voor de eigen werkomgeving. Zo zorgen we voor zelfverzekerde cursisten die precies weten wat ze moeten doen in noodsituaties.

Veiligheidsadvies

We checken altijd of onze trainingen voldoen aan de protocollen van jouw organisatie. Onze veiligheidskundige laat desgewenst weten of er een module moet worden toegevoegd of aangepast.

Onze experts.

Ons team Onderwijs bestaat uit ervaren trainers, onderwijsontwikkelaars en specialisten op het gebied van BHV en EHBO. Het is onze missie levensreddend handelen beter op de kaart te zetten. Dit doen we door vernieuwend en interactief BHV- en EHBO-onderwijs aan te bieden.

expert_rick
expert_suzanne

Start vandaag.

Interesse in onze trainingen, planning & service of methode?
Neem contact met ons op; we denken graag mee!

030 66 22 686 | zakelijk@incase.nl

Incase_contact (1)

Trainingen